Készítsd te az RTL Magyarország következő sorozatát!

2018. április 19. - Jasinka Ádám

Közös pályázatot indít a Paprika Studios és az RTL Magyarország, melyre tévésorozat-ötleteket várnak. A két vállalat a minőségi televíziós sorozatgyártás fejlesztését tűzte ki célul, ennek érdekében szeretnének lehetőséget adni egyedi ötletek, újszerű tartalmak megvalósítására. A budapesti Hypewriter pitchfórumra 6-10 epizódból álló, nagyjából 40-50 perces epizódhosszúságú sorozatok ötleteit várják - írja a magyar.film.hu.

rtl_magyarorszag_paprika_sorozat_otlet_palyazat.jpg

A pályázat győztese 10 ezer eurós pénzdíjat kap, a kiírók segítségével továbbfejlesztheti koncepcióját, melynek során a Paprika Studios gyártásában elkészítik a bemutatkozó epizódot, amit az RTL Magyarország műsorára is tűz majd.

Elsősorban kelet-közép-európai országokból érkező nevezésekre számítanak, de a világ minden részéről lehet jelentkezni. A pályázati anyagokat angol nyelven kell beadni, a pitchfórumra június 25-28. között kerül sor, ahol a jelentkezők közül a legjobbnak ítélt nyolc projekt mutatkozik majd be a döntőben az ötfős nemzetközi szakmai zsűri és a közönség előtt. A nevezés határideje május 15-e, további részleteket pedig a hypewriter.tv oldalon találhattok.

A Válótársak, A mi kis falunk és A Tanár után így érkezik vajon az RTL Magyarország következő hazai sorozata?

Forrás: magyar.film.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása