További sorozatokkal és évadokkal bővült a FOX online videótára

2018. április 06. - Jasinka Ádám

Bár a hazai FOX április 30-tól már nem lesz megtalálható a tévécsatorna-kínálatban, a hozzájuk köthető sorozatokat a FOX+ nevű online videós szolgáltatáson továbbra is elérhetik majd a nézők. Ráadásul hónapról hónapra bővül a felhozatal, olyan tartalmakkal is, melyek a hazai FOX műsorán nem is voltak láthatóak.

harmasosztas_foxplus3.jpg

Április 1-től újdonságként érkezett a FOX+ kínálatába a 24, a Homeland - A belső ellenség és a Family Guy, mindegyik az első három évadával, emellett náluk is elérhető lett magyar szinkronnal a Scream Queens - Gyilkos történet és a Rosewood című krimi első szezonja. Újabb évadokkal egészült ki az X-akták, a Dr. Csont, az Amerikai fater és az Amerikai Horror Story.

A FOX+ kínálatában elérhető sorozatok és évadok: The Walking Dead (1-7. évad), Így jártam anyátokkal (1-9.), Outcast (1.), Légió (1.), Wayward Pines (1-2.), Da Vinci démonai (1-3.), 11.22.63 (1.), Empire (1-3.), Atlanta (1.), Dr. Chance (1.), Az Álmosvölgy legendája (1-3.), X-akták (1-6.), Amerikai Horror Story (1-2.), Foglalkozásuk: Amerikai (1.), Dr. Csont (1-6.), Amerikai fater (1-6.), Különvélemény (1.), 24 (1-3.), Homeland - A belső ellenség (1-3.), Family Guy (1-3.), Scream Queens - Gyilkos történet (1.), Rosewood (1.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása