Új műsort indít A Piramis helyén a TV2

2018. március 26. - Jasinka Ádám

Közel három teljes hónapja határozza meg a TV2 estéit A Piramis, amely idén év elején felborította az erőviszonyt a két nagy tévéadó között. A Stohl András vezette vetélkedőnek köszönhetően nem csak, hogy lecsökkent a különbség az RTL Klub és a TV2 között esténként a reklámozóknak fontos fiatal felnőtt nézők körében, de nyerni is tudtak. Az utóbbi hetekben azonban érezhetően elkezdett gyengülni mind A Piramis, mind A Fal, így jókor is jöhet a változás mindkét csatorna műsorában.

bezarabazar_tv2_premier.jpgTill Attila és Majka (fotó: TV2)

Míg A Fal váltóműsora, A Konyhafőnök már március 26-án elindul, addig A Piramis helyére, vagyis a Tények mögé érkező új saját gyártású gameshow, a Bezár a bazár csak április 9-én 19 órakor debütál: Till Attila és Majka vezetésével. A kvízműsorok és az ügyességi vetélkedők ötvözeteként is felfogható gameshow-ban a játékospárok egyik tagjának kérdésekre kell válaszolnia, a helyes válaszokért kapott időmennyiség alatt pedig a társának a lehető legtöbb tárgynyereményt kell kihoznia a bazárból.

A játékosoknak tíz kört kell teljesíteniük. Ha az utolsó kérdésre is jó választ adnak, akkor a bazárban található összes nyereményt megkapják, ha viszont elrontják, akkor elveszítik az addig összegyűjtött tárgynyereményeket is. Pár héttel ezelőtt a Bezár a bazár forgatásán jártunk, hamarosan egy érdekességekkel teli cikket is olvashattok majd a műsorról itt az oldalon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása