Ráncfelvarráson esett át a köztévé vetélkedője

2018. március 26. - Jasinka Ádám

A karácsonyi, ünnepi időszakban mutatta be ismert emberekkel vadonatúj, hazai készítésű vetélkedőjét a Duna Televízió. A népszerű internetes játékból fejlesztett Honfoglaló azonban nem teljesít jól a nézettségi versenyben, a korábban nagy sikerrel futó Maradj talpon! számainak közelébe sem tud kerülni. A műsort pedig nem csak a fiatalok, hanem az idősebb nézők sem választják. Talán ezért döntöttek úgy az MTVA-nál, hogy kissé változtatnak a formátumon.

honfoglalo_diszlet_megujulas1.jpgFotó: Fái Laura

Március 26-tól ugyanis megújul a Honfoglaló. "Izgalmas látványvilággal, fordulatos játékszabályokkal és kecsegtető nyereményekkel folytatódik. Az adásban továbbra is három hadvezér méri össze tudását, hogy minél nagyobb területet hódítsanak meg Magyarország térképén. A hétfői adástól kezdve a versenyzőket virtuális hadseregek buzdítják a stúdióban. A játék vizuálisan átalakul, így érzékletesebb lesz a csata a stúdióban" - áll a közleményben.

"A legizgalmasabb fordulat azonban az, hogy a műsor a mindennapi adásokra épülve a szezon végére - a futball világbajnokság idejére - igazi szuperrangadóvá fejlődik. Minden negyedik héten Bajnokok Hete kerül megrendezésre, ahol a korábbi győztesek mérik össze képességeiket. Végül a hat hónap alatt megrendezett bajnoki adások győztesei egyenes kieséses rendszerben küzdenek tovább egymással a szezon fődíjáért.

27 bajnok 9 selejtezőben csap össze, majd a 9 győztes 3 elődöntőben játszik tovább egyenes kieséssel és így alakul ki a szuperbajnoki döntő 3 fős mezőnye. A szezon három legjobb honfoglalója számára már a garantált 30 millió forintos nyeremény a tét" - részletezi a sajtóanyag.

"További technikai újítás, hogy március 26-tól már a nézők is élőben bekapcsolódhatnak a játékba. Ehhez pedig nem kell mást tenniük, mint Android, vagy iOS készülékükre letölteni a Honfoglaló Vetélkedő ingyenes applikációját, amelyről részletes információt találnak a vetelkedo.honfoglalo.hu weboldalon."

A fenti újításokat látva a tévéadó elsősorban mégiscsak a fiatalokat szeretné megszólítani.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása