Tavaszi sorozatdömping az AXN-en

2018. március 19. - Jasinka Ádám

Nem hagyja a Sony, hogy a hirtelen visszatért hó és hideg miatt téli álomba szenderüljenek a nézői. A februárban elindított két premier széria, a SWAT és a MacGyver mellé újabbak érkeznek a tavasszal. Bemutatkozik a Dr. Csont főszereplőjének új sorozata, és elindul a Sony új saját gyártású krimije is.

axn_premierek_18_aprmaj3.jpgSEAL Team (fotó: Sony)

Április közepén világpremierként indul a Carter, a Jerry O'Connell főszereplésével készült detektívszéria. Harley Carter, az ünnepelt tévés detektív egy kisebb hollywoodi ideg-összeroppanás után visszatér szülővárosába, ahol gyermekkori barátja városi nyomozóként végzi csöppet sem hétköznapi munkáját. A televíziós tapasztalataira és személyes sármjára építve Carter úgy dönt, hogy a kisvárosban is szükség lesz szakértelmére, így beleveti magát a helyi bűntények felgöngyölítésébe.

axn_premierek_18_aprmaj2.jpgCarter (fotó: Sony)

Április végén érkezik az AXN-re a Dr. Csont férfi főszereplőjének legújabb sorozata, a SEAL Team. David Boreanaz vezetésével bepillantást nyerhetnek a nézők a hazájukat keményen védelmező tengerészgyalogosok magánéletébe. A SEAL Team egy izgalmas, akcióban gazdag drámasorozat, melyben lehull a lepel arról, hogy a világ minden táján titkos bevetést végrehajtó emberekre és családjaikra milyen hatással vannak a cseppet sem veszélytelen akciók.

axn_premierek_18_aprmaj1.jpgGyilkos elmék (fotó: Sony)

Májusban elindul az AXN-en a Gyilkos elmék legújabb, tizenharmadik évada, melyben vendégszereplőként visszatér a pár évvel ezelőtt távozott Shemar Moore, akit a hazai nézők jelenleg a szintén az AXN műsorán futó SWAT című széria főszereplőjeként láthatnak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása