A hónap szinkronja szavazás: 2018. január

2018. február 18. - Jasinka Ádám

Pár nappal az első év sorozatszinkronja szavazás eredményhirdetése után elindítjuk az újabb hónap szinkronja szavazást. Januárban ismét rengeteg izgalmas sorozat, és remek magyar változat mutatkozott be a hazai tévécsatornák műsorán.

Januárban a legtöbb újdonság az HBO-n került adásba, így több címük is versenyben van, és hosszú idő után ismét lehet köztévés szinkronra is voksolni. Szavazni február 28-án éjfélig lehet. Újfent a ti kattintásotokon múlik, melyik lesz a hónap sorozatszinkronja!

fejlec_18jan.png

SzereposztásokiZombie (RTL Spike), Jóapátok (VIASAT3), Szeplőtelen Jane (VIASAT3), Álmodj velem! (TV2), Orville (Prime), Versailles (Epic Drama), Mária Terézia (Duna Televízió), A védelmező (RTL Klub), Jamaica fogadó (HBO), Szétszakítva (HBO), Az étterem (Epic Drama), Lőpor (HBO), Marvel's Runaways (VIASAT3), Britannia (HBO), Mozaik (HBO)

A szavazást február 28-án éjfélkor lezártuk! Az olvasók szavazatai alapján január legjobb sorozatszinkronja: Orville (415 szavazat)

A szavazást február 28-án éjfélkor lezártuk!

feb18_eredmeny.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása