Visszatér az alapokhoz az RTL Klub sikerműsora

2018. január 23. - Jasinka Ádám

Több mint három évvel ezelőtt láthattuk először az RTL Klub műsorán a tévéadó saját gyártású gasztrovetélkedőjét, A Konyhafőnököt. A műsor nagyon hamar a nézőközönség kedvenc csemegéje lett, és az évad utolsó adását már több mint egymillió tévéző izgulta végig. Az RTL nyomban meghirdette a jelentkezést, és 2014 ősze után 2015 tavaszán újra kinyitott a konyha.

Az első két évadot még kettő felnőtt etap követte, közben 2015 őszén elindult az azóta két szezont megélt junior verzió, és tavaly két ízben is sikerrel futott a műsor, immáron ismert emberekkel a konyhapultok mögött. A Konyhafőnökből az összes variánsával együtt már nyolc évad készült, és nemrég kiderült, hogy tavasszal visszatér az alapokhoz és ismét civilek mutathatják meg: megvan bennük az íz-faktor.

"A Konyhafőnök idén tavasszal civilekkel tér vissza az RTL Klubra. A VIP évadhoz sok celeb is kell és azt se szerettük volna, hogy innentől hétköznapi játékosok ne tudjanak jelentkezni" - indokolta a döntést Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a SorozatWikinek adott évértékelő interjújában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása