Fontos bejelentést tett a TV2

2018. január 15. - Jasinka Ádám

Az elmúlt hetekben nem telt el úgy hétköznap (de még a tavalyi karácsony sem!), hogy valamelyik tévécsatorna ne jelentett volna be műsorváltozást, vagy premieridőpontot. A TV2 mai bejelentése pont ezért tekinthető igazán fontosnak.

apiramis_uj_evad.jpgStohl András, A Piramis házigazdája (fotó: TV2)

A tévécsatorna ugyanis ma közleményben árulta el, hogy A Piramis, mely 2018 első hétköznap estéit sorra nyeri a TV2-nek, verve az eddig piacvezető RTL Klubot, még jó sokáig biztos pontja marad az estéknek. A csatorna nemrég hirdette meg, hogy lehet jelentkezni a Stohl András vezette vetélkedő új évadába, ma pedig bejelentették, hogy a második szezon az első után közvetlenül, szünet nélkül meg is érkezik.

A Piramis új évada február 12-én este indul a TV2-n. Úgy látszik, addig ütik a vasat, amíg meleg. Azt pedig továbbra sem tudni, hogy az RTL Klub mikor indítja el az eredetileg tavaszra tervezett műsorát, A Falat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrea Greab 2018.01.27. 18:09:00

Az én nevem mezei benjamin és én apajekot ajánlom a piramisba

Andrea Greab 2018.01.28. 10:49:28

Jó napot szeretnék jelentkezni a párommal a jategba az én nevem greab andrea
süti beállítások módosítása