Pár héten belül, új időpontban tér vissza A mi kis falunk

2018. január 15. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub második, heti fikciós sorozata volt a tavaly év elején indult A mi kis falunk, amely rég nem látott magas nézettséget hozott és lett dobogós a 2017-es összesített listán. A nagy sikerre való tekintettel az RTL Magyarország nem sokkal a szezon fináléja után bejelentette, érkezik a folytatás, majd pedig nyáron másodjára is képernyőre tűzték a sorozat epizódjait, amelyek szombat este is kiváló eredménnyel futottak.

amikisfalunk_masodik_evad_premier.jpg

A mi kis falunk első etapja tavaly február 2-án, csütörtök este indult, a folytatás viszont új időpontban, február 3-án, szombaton, 20 órakor debütál az RTL Klub műsorán. A sorozat azért sem tud a tavaly év elején megszokott hétköznap esti időpontjában elindulni, mivel keddenként és csütörtökönként a Válótársak epizódjait sugározzák.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb időpontokról, kövesd figyelemmel a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása