Ismét változtat műsorán az RTL Klub

2018. január 12. - Jasinka Ádám

Alig pár nap telt el 2018-ból, máris megváltoztak az előzetesen ismertetett műsorrendek. A Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest is új időpontba került, a Cobra 11-et pedig két rész után levették a képernyőről. A műsorváltozások sora azonban nem ért véget.

Fotó: Facebook

Ugyanis az RTL Klub ma bejelentette, hogy a Válótársak jelenleg is látható, utolsó évada jövő héttől kezdődően már nem csak csütörtök, hanem kedd esténként is képernyőre kerül. A széria harmadik évadának harmadik része így január 16-án, kedden 21.40-től lesz látható, míg a negyedik epizód január 18-án, csütörtökön 21.40-kor kerül adásba. A Válótársak ezzel a lépéssel a tervezettnél hamarabb, már február elején befejeződik.

A szintén utolsó évadában járó Castle így az eddiginél egy órával később, keddenként 22.40-től lesz látható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása