Újabb műsorváltozás az RTL Klubon

2018. január 09. - Jasinka Ádám

A múlt hétvégén érkezett a bejelentés, miszerint az RTL Klub megváltoztatja több éve érvényben lévő műsorrendjét, azaz megcseréli az Éjjel-Nappal Budapestet és a Barátok köztöt. Erre a lépésre azért szánta el magát az RTL Magyarország, mivel a TV2 régen látott fölénnyel nyerte meg az új év első napjaiban a nézettségi versenyt.

rtlklub_musorvaltozas_2018_januar4.jpgDaniel Roesner és Erdogan Atalay, azaz Paul és Semir munka közben (fotó: RTL Klub)

Az RTL Klub új műsorrendje január 8-án lépett érvénybe, most pedig újabb műsorváltozásról számolhatunk be. A Cobra 11 január 5-én tért vissza a tévéképernyőkre és jelentkezett hosszú kihagyás után ismét új epizódokkal. A tévécsatornánál azonban nem lehettek elégedettek az egykoron stabil vasárnapi programnak és legnézettebb szériának számító német akciósorozat számaival, mivel két rész után leveszik a műsorról.

Ezen a héten, január 12-én este a Cobra 11 21. évadának 14. része következett volna, helyette viszont filmek lesznek láthatóak péntekenként az Éjjel-Nappal Budapest után. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mikor folytatódik a sorozat - írja a SorozatWiki.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása