Vadonatúj napi sorozat indul jövőre a TV2-n

2017. december 20. - Jasinka Ádám

December elején írtuk meg, hogy karácsony előtt, december 22-én dupla résszel finálézik a TV2 egyik napi sorozata, a délutánonként látható A sors útjai, mely miatt műsorváltozás is lesz pénteken a csatornán. Az év utolsó hetében az ünnepi kínálaté a főszerep, így csak ma derült ki, hogy milyen produkció is érkezik majd a telenovella helyére jövőre.

almodjvelem_premier.jpg

A sors útjai váltása egy újabb napi széria, az Álmodj velem! (Despertar Contigo) lesz. A tengerentúlon 2016 és 2017 között vetített mexikói telenovella főszereplője Pablo, egy testőr, aki lelkesedik a munkájáért és már tervezi közös jövőjét szerelmével, Cindyvel, akinek meg is szeretné kérni a kezét. A történet másik főhőse Maia, akit kényszer-szabadságra küldenek, a lány pedig pihenésképpen elutazik a tengerpartra, oda ahol Pablo a munkája miatt tartózkodik. Az útjaik pedig véletlenül keresztezik egymást.

Az Álmodj velem! január 2-án kedden, 15.45-kor debütál a TV2 műsorán és minden hétköznap délután új részekkel jelentkezik majd ugyanebben az időben. A férfi főszereplőt a Teresából, a Maricruzból és A Macskából is ismert Daniel Arenas alakítja.

További hazai premierdátumokat a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkban találtok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása