Korábban kezdődik az év utolsó Szulejmán epizódja

2017. december 17. - Jasinka Ádám

Az ősz folyamán igencsak rájárt a rúd azokra a tévénézőkre, akik a Szulejmánt nem felvételről, hanem élőben követték. A sorozat ugyanis szinte hétről hétre új kezdési időpontba került, hol 5 perccel, hol fél órával csúszott későbbre. Ennek az volt az oka, hogy az RTL Klubon idén ősszel egymást váltva három napi újdonság is látható volt.

szulejmanujidopont2_1.jpgSzulejmán is örül a hírnek (fotó: RTL Klub)

A Survivor, A Konyhafőnök VIP és a Celeb vagyok, ments ki innen! új adásai mind-mind változó hosszúságúak voltak, így fordulhatott elő, hogy az ősz elején 22.05 és 22.10 között kezdődött a Szulejmán szerda esténként, majd a főzős műsor idejében 22.45 és 22.55 között, példátlanul későn indultak csak a török epizódok. A Celeb vagyok, ments ki innen! alatt sem láthattuk túlságosan nézőbarát időben a sorozatot, ezért is lesz jó hír a rajongók számára, hogy az év utolsó Szulejmán része már korábban kezdődik.

A december 20-án, 22.00-tól képernyőre kerülő Szulejmán-epizód lesz az utolsó új rész idén a sorozatból, ugyanis a rá következő héten, december 27-én ünnepi műsorral jelentkezik az RTL Klub. Arról, hogy pontosan mikor és milyen időpontban tér vissza jövőre a Szulejmán, még nincsenek pontos információink, de amint kiderül, megírjuk.

Ne maradj le semmiről!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása