Extrém hosszú Konyhafőnök miatt változik az RTL Klub estéje

2017. november 08. - Jasinka Ádám

Október 16-án indult az RTL Klub műsorán A Konyhafőnök VIP második szezonja, melyben újfent ismert emberek mutatják meg főzőtudásukat. Az új adásokban a konyhapult mögé állt többek között Kálmán Olga, Jakupcsek Gabriella, Anger Zsolt és Szabó Sipos Barnabás is. A műsor jelenleg negyedik hete látható, a jövő héttől azonban változásra készülhetnek az RTL Klub nézői.

akonyhafonok_hosszabb_adasido.jpg

A Konyhafőnök VIP ugyanis az eddig megszokott helyett jóval hosszabb ideig, mintegy két órán keresztül lesz képernyőn. November 13-tól a gasztroreality adásai 18:55 és 20:50 között lesznek láthatóak, aminek eredményeként az Éjjel-Nappal Budapest 20:25 helyett majdnem fél órával később kezdődik. Emiatt pedig a Barátok közt csak 22:10-től indul, még későbbre tolva az esti sorozatokat.

Mivel nemrég a Castle premier részeit ismétlésre váltotta a tévéadó, így ez a késő esti kezdési időpont a Szulejmán rajongóit érintheti rosszul, mivel a török sorozat aktuális epizódja november 15-én 22:45-kor kezdődik és a tervezet szerint 23:55 körül ér véget.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása