Karácsonykor indul a Honfoglaló a Dunán

2017. december 11. - Jasinka Ádám

November elején érkezett a hír, hogy tévés vetélkedő készül a legnépszerűbb magyar online játékból, a Honfoglalóból. A műsor januártól lesz napi rendszerességgel látható a közmédia képernyőjén, de az év utolsó hetében különkiadásokkal, ismert emberekkel felvezetik a régóta várt produkciót.

honfoglalo_logo2.png

A Honfoglaló december 25. és 29. között minden este 19.30-tól lesz látható a Dunán, aminek eredményeként ismét átalakulnak a köztévé főadójának estéi. A Duna török sorozata, a Végtelen szerelem a karácsonyi időszakban sem megy szünetre, azaz december 29-ig képernyőn lesz, de ismét új időpontban, 18.35-kor fog kezdődni.

Mivel a Honfoglaló január 2-tól civil játékosokkal folytatódik, vélhetően a Végtelen szerelem az újabb váltás után már nem kerül vissza a fél nyolcas idősávjába, azaz jövőre is fél héttől lehet majd érdemes keresniük Kemálékat a rajongóknak.

A Duna esti kínálata december 25-től:

18.00: Híradó
18.35: Végtelen szerelem
19.30: Honfoglaló
20.25: Filmek, sorozatok, saját gyártású műsorok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.12.12. 10:46:36

Remélem jövőre is a fenti időpontban fogják adni a televíziós vetélkedőműsort :)
süti beállítások módosítása