A világ egyik legnézettebb filmjét mutatja be az RTL Klub

2017. december 08. - Jasinka Ádám

Magyarországon most hétvégén lesz először látható országosan fogható tévécsatornán a világot pár éve lázban tartó és az utóbbi évek legmagasabb jegybevételét hozó mozifilm, a Csillagok háborúja 7. - Az Ébredő Erő. Az űreposz 2015-ben bemutatott része több mint 2 milliárd dollárt termelt a mozipénztáraknál, ezzel pedig minden idők harmadik legnézettebb filmje lett az Avatar (2,8 milliárd) és a Titanic (2,1 milliárd), azaz két, James Cameron rendezte film mögött.

star_wars_ebredo_ero_rtl_klub.jpg

Az RTL Klub műsorán az elmúlt hetekben képernyőre került az első hat Csillagok háborúja-film, most vasárnap, december 10-én 20.20-tól pedig megnézhetjük Az Ébredő Erőt, december 13-tól pedig mozikba kerül a legújabb Star Wars, Az Utolsó Jedik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása