Több mint 180 sorozat nézhető ingyen az HBO jóvoltából

2017. november 13. - Jasinka Ádám

Az elmúlt években egyre több online tartalomszolgáltató jelent meg hazánkban. Ámbár kínálatuk szép számmal tartalmazza a premier sorozatokat és filmeket, kevés kivételtől eltekintve sem magyar felirat, sem magyar szinkron nem érthető el hozzájuk.

hbogo_elofizetes2.jpg

Ezért tekintettük eddig is példaértékűnek, hogy a hazai HBO az interneten és televízión keresztül nézhető online videós szolgáltatásain nem ritkán a premier előtt elérhetővé tette a saját gyártású sorozatait, megvásárolt külföldi szériákat magyar nyelven. Ezt azonban csak azok élvezhették, akiknek valamely szolgáltatónál volt tévéelőfizetésük. A mai naptól viszont bárki számára, akár tévékészülék nélkül is elérhető az HBO GO.

Az HBO GO-n a tévéadó saját gyártású műsorai mellett számos vásárolt film és széria is megtalálható. Így a Trónok harca, az Aranyélet és a Gengszterkorzó mellett megnézhetjük magyarul akár a teljes sorozatot, akár a legfrissebb évadokat többek között a Dexterből, a Kaliforgiából és a Twin Peaksből is. Valamint olyan, a tévében még be sem mutatott sorozatokat, mint A bronz kert vagy a Beépített férj.

Az HBO GO-ra november 13-tól bárki regisztrálhat a www.hbogo.hu-n és minden új ügyfél kipróbálhatja a szolgáltatást egy hónapig ingyen. Utána is csak 1990 Ft/hó az előfizetés díja, és bármikor lemondható, mivel nincs hűségidő. Az HBO GO hozzávetőleg 800 mozifilmet, több mint 180 sorozatot (azok teljes évadait) és 450 epizódnyi gyerekműsort kínál az előfizetőknek.

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása