Tovább bővül a fiatalos magyar tévécsatorna lefedettsége

2017. november 08. - Jasinka Ádám

Majdnem pontosan egy éve indult hazánkban az RTL Spike nevű, elsősorban a fiatalabb nézőket megcélzó tévécsatorna, műsorán olyan régen várt sorozatokkal mint például a Sötét árvák és A visszatérők. Az idő közben két saját gyártású produkciót is sugárzó tévéadó kínálata hamarosan újabb premierekkel bővül, és ezek az újdonságok további, közel 400 ezer háztartásban is elérhetőek lesznek.

rtlspike_digi_vampirnaplok.jpg

Az RTL Spike ugyanis bekerült a Digi csatornakínálatába. A tévéadó a digitális kábeltévés szolgáltatásban a 45-ös programhelyen, míg műholdon a 12418V frekvencián található meg a Diginél. Az RTL Spike műsorára a tél folyamán megérkezik országos tévépremierként az iZombie és a Vámpírnaplók új évada, csatornapremierként pedig olyan szériák kerülnek adásba mint az Ash vs. Evil Dead, a Fargo és a Vikingek.

Fotó: comicbookmovie.com (Vámpírnaplók)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2017.11.08. 19:58:07

Jól felturbózták a lefedettségét :)
süti beállítások módosítása