Hamarosan kódolatlanul nézhetünk több filmcsatornát is

2017. október 24. - Jasinka Ádám

Az őszi kampány részeként öt szolgáltatónál is ingyenesen lesz majd fogható október 27-től november 13-ig öt mozicsatorna, melyek műsorán a filmek mellett sorozatokat is láthatnak a tévénézők.

filmbox_kodolatlan_idoszak_oktnov.jpg

A kódolatlan időszakban a DIGI és a PR-Telecom három, az Invitel, a UPC Direct és a Vidanet pedig négy FilmBox csatornát is megnyit. A tévénézők, attól függően, hogy szolgáltatójuk kínálatában mely FilmBox-adók találhatóak meg, ezen időszak alatt a FilmBox, a FilmBox Family, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium és a FilmBox Extra HD népszerű műsoraiból, többek között izgalmas krimisorozatokból is csemegézhetnek.

A Premiumon a német "Einstein" és az angol "Rúzs és vér" című szériák kerülnek ismét képernyőre. Előbbiben a Cobra 11-ből ismert Tom Beck, utóbbiban Chloë Sevigny alakítja a főszereplőt. Az Extra HD-n Colin Firth rajongói élvezhetik például "Az utolsó légió" című filmet, a Familyn sok más mellett egy magyar film, "A kőmajmok háza" is látható lesz, míg az alap FilmBox-on a "Manhunt - Hajtóvadászat" című háborús dráma is adásba kerül.

Forrás: Próbakő Kommunikáció

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása