Hamarosan nagyon rosszul járnak az RTL sorozatának nézői

2017. október 05. - Jasinka Ádám

Október 16-án indul az RTL Klub műsorán A Konyhafőnök VIP második szezonja és emiatt új időpontban kezdődnek majd a napi saját gyártások (Éjjel-Nappal Budapest, Barátok közt). Ennek köszönhetően az esténként jelentkező sorozatepizódok is későbbre kerülnek. A Szulejmán nézői talán már megszokták, hogy időről időre éjszakázni kényszerülnek, hamarosan viszont olyasmi történik a szultánnal, ami eddig még sosem.

szulejman_ejjeli_idopont.jpg

A Szulejmán október 18-án ugyanis már nem este tíz órától, hanem 22:40-től lesz látható, és 2013-as indulása óta eddig sohasem kezdődött ilyen későn a sorozat. A Szulejmán magyar számozás szerinti 247. epizódja a késői kezdés miatt nem sokkal éjfél előtt ér majd véget. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy az ősz hátralevő részében meddig marad érvényben ez az éjjeli vetítési időpont.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása