Novemberben tér vissza a magyar HBO közkedvelt sorozata

2017. október 03. - Jasinka Ádám

A hazai HBO három, remekül sikerült szériájának tagadhatatlan érdeme van abban, hogy a magyar, fikciós sorozatgyártás ma olyan fokon ég, amilyenről pár éve csak álmodhattunk. A legnagyobb kritikai és nézői sikert a két egymást követő évben is új évaddal jelentkező Aranyélet érte el, ám nem szabad elfeledkeznünk a Társas Játékról és a Terápiáról sem. Utóbbiról főleg azért, mert idén ősszel láthatjuk utoljára.

terapia_premieridopont.jpg

A második évad után három évvel később, 2017. november 13-án veszi kezdetét a Mácsai Pál alakította Dargay András praxisának utolsó fejezete, melyben több új pácienssel és egy eddig nem látott pszichiáterrel is megismerkedhetünk. A minden korábbinál nyomasztóbbnak és sötétebbnek ígérkező évadban maga a terapeuta kerül a középpontba és végre mélyebben is megismerhetjük a magánéleti küzdelmeit.

A korábbi években megszokott módon a Terápia hétfőtől péntekig 20.00 órától lesz látható az HBO-n, vasárnap délutánonként pedig a hét történéseit egyben is megnézhetjük egy maraton keretében. A Terápia harmadik évadáról és az új szereplőiről korábban már részletesen is írtunk, ide kattintva minden infót megtalálhattok.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása