Ismét új ember érkezik a köztévé vetélkedőjébe

2017. augusztus 27. - Jasinka Ádám

A két legnagyobb hazai kereskedelmi tévécsatorna és több kábeladó is rengeteg premierrel, hazai és külföldi újdonságokkal készül a reklámozóknak legfontosabb idényre, az őszre. Az országosan fogható közmédia azonban egyelőre nem nagyon fedte még fel a lapjait és a most megismertek alapján az eddig kitaposott úton haladnak tovább.

Az egykoron közel egymillió embert is a képernyők elé ültető Magyarország, szeretlek! évekig volt a vasárnap esték meghatározó pontja, amely még a nagy konkurenciákkal szemben is képes volt helyt állni. A műsor ikonikus és mindenki által szeretett arcainak, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő leváltása után azonban csökkenni kezdett a vetélkedő nézettsége és mind a mai napig nem állt vissza a korábbi szintjére.

msz_ujcsk_ratonyikriszta.jpg

A műsorban sok múlik a csapatkapitányok személyén is, és a folyamatos cseréket lehet hogy nem szívelik annyira a tévénézők. A Jakupcsek-Csiszár duó után Tatár Csilla és Harsányi Levente vette át a stafétát, majd Tatár helyére megérkezett Kraszkó Zita, és ősztől Rátonyi Kriszta személyében egy újabb női csapatkapitányt köszönthetnek a nézők. Szente Vajk és Harsányi Levente változatlanul maradnak.

A Magyarország, szeretlek! új évada megújult díszletben szeptember 3-án, 19:30-kor indul, A kalandor és a lady című vadonatúj sorozat premierje után. További részletekért keressétek fel a folyamatosan frissülő Premiernaptárunkat!

Fotó: Kaszner Nikolett

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása