Élőben vagy a tévében viccesebb az Agymenők?

2017. augusztus 02. - Jasinka Ádám

Tudd meg első kézből! A Comedy Central egyedülálló, és talán hazai tévéadótól sosem látott nyereményjátékot hirdet, melynek végén a három legszerencsésebb elutazhat a filmgyártás fellegvárába, Los Angelesbe, ahol exkluzív stúdióbejáráson bepillanthat a világ legnézettebb szitkomjának, az Agymenők kulisszái mögé.

agymenoknyer1.jpg

Hogy ti legyetek a szerencsések, akik akár le is ülhetnek Sheldon Cooper helyére, nem kell mást tennetek mint augusztus 1. és 21. között nézni a Comedy Centralt és figyelni a műsorok között megjelenő akasztófa játékot, a hiányzó betűk alapján pedig kitalálni az Agymenőkkel kapcsolatos kifejezéseket. A napi megfejtéseket a kockajatek.comedycentral.hu weboldalra kell aznap éjfélig feltölteni.

Minél többször játszotok, annál nagyobb eséllyel nyerhettek. Az utazás mellett öt Sheldonos babzsákfotel és tíz pulóver is gazdára talál majd. A sorsolást augusztus 22-én 13 órakor tartják.

Fotó: RedLemon

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása