Új műsorral kísérletezik ősszel a VIASAT3

2017. július 14. - Jasinka Ádám

Ősszel igazán kemény harc folyik majd a nézők kegyeiért, a nézettségi tabella első helyéért. Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy nem csak a két országosan fogható kereskedelmi adó verseng majd, hanem még a kábelcsatornák is beszállnak a buliba. A múlt héten derült ki, hogy a VIASAT3 elkészíti a náluk látható The Great British Bake Off című cukrászvetélkedő hazai verzióját, melyet A Konyhafőnökön dolgozó Solaz Media gyárt.

felesegekluxuskivitelben.jpg

A Kreatív pedig megtudta, hogy ősszel nem csak az ínyenc falatok, hanem a szemkápráztató luxus is meghatározó eleme lesz a tévéadó kínálatának. Feleségek luxuskivitelben címmel érkezik meg a VIASAT3-ra a népszerű amerikai reality, a Real Housewives magyar adaptációja, melyben az ismert hazai sztárok kedvesei kerülnek a kamerák fókuszaiba. Az ősszel, heti egy epizóddal jelentkező produkció forgatása már javában zajlik, főszereplői pedig mind irigylésre méltóan vagyonosak, sikeresek.

A Feleségek luxuskivitelben szereplői közt láthatjuk majd Rubint Rékát, Farkas Rita étterem-tulajdonost, Csősz Boglárka filmproducert és modellt, Köllő Babett operettszínésznőt, Smaltig Dalma gyermekruha-tervezőt és Vasvári Vivien modellt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása