Újabb német doktor rendel majd a Duna TV-n

2017. július 03. - Jasinka Ádám

Nem volt olyan régen, amikor A hegyi doktor - Újra rendel és a Kisvárosi doktor hatszázezernél is több tévézőt ültetett a Duna elé, és nézzük csak meg, hogyan verte meg előbbi pár hete a TV2 vetélkedőjét. Nem csoda, hogy a tévéadók, és legfőképp a közmédia lecsap a német ajkú szériákra. Július végén pedig be is mutatnak egy idehaza még nem vetített orvosos sorozatot, de meglepetésre, nem az első részétől kezdődően.

avidekidoktor.jpg

Július 21-én, 15:00-kor debütál a Dunán "A vidéki doktor", méghozzá a 2001-ben indult 10. évadával. Maga a sorozat 1987 és 2013 között volt látható Németországban és közel 300 epizód készült belőle. Mi magyarul azonban csak féltávnál kapcsolódunk be a történetbe, mely - ahogyan a cím is elárulja - egy vidéki orvos, bizonyos Dr. Uli Teschner mindennapjaiba enged majd bepillantást.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása