Kiderült, ki vezeti a TV2 legújabb, főzős vetélkedőjét

2017. június 28. - Jasinka Ádám

Még februárban jelentették be, hogy a TV2 készíti el a Game of Chefs című gasztrovetélkedő hazai verzióját, a Séfek séfét. Az év eleji híreket azonban nem nagyon követte több infó, ma viszont váratlanul kiderült, hogy ki lesz a produkció házigazdája, és kik fogják az elkészült ételeket zsűrizni.

sefeksefe.jpg

A SorozatWiki tudta meg, hogy A Konyhafőnök dominanciájának megtörésére szánt vetélkedő műsorvezetője Ördög Nóra lesz, akit ősszel nem csak ebben, hanem a már augusztus végén induló új realityben, az Ázsia Expresszben is láthatunk majd. A nagy kérdés csak az, hogy a TV2 egyszerre fogja-e adni gasztrovetélkedőjét az újfent ismert emberekkel jelentkező RTL-es főzős műsorral, vagy pedig elkerülik azt.

A Séfek séfe versenyzői - amatőr és profi szakácsok - csapatokba állva küzdenek a főnyereményért, a 10 millió forintért és az ösztöndíjért a világ egyik legnevesebb séfiskolájába. Az ételeket Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor értékeli majd. A műsor indulása előtt részletesebben is bemutatjuk a zsűritagokat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása