Ismét különleges évaddal jön A Konyhafőnök

2017. június 23. - Jasinka Ádám

Alig tudunk még valamit arról, hogy pontosan milyen műsorokkal is készülnek ősszel a tévécsatornák, de az már most látszik, hogy minden korábbinál keményebb lesz a nézőkért folytatott harc. Reggel írtuk meg, hogy augusztus 28-án elindul a TV2-n az Ázsia Expressz - A sárkány útja című reality, most pedig kiderült, hogy hamarosan új évaddal folytatódik az RTL Klub főzős műsora.

akonyhafonokvipmasodikevad.jpg

Idén tavasszal került képernyőre A Konyhafőnök VIP, az RTL talán legsikeresebb főzős műsorának első különkiadás szezonja, melyben hazai ismertségek álltak a konyhapultok mögé. A Gáspár Bea győzelmével zárult etap a tavasz nagy sikere volt, ezért sem meglepő, hogy vélhetően már ősszel visszatér a műsor, újfent celebekkel. A forgatást hamarosan megkezdik, ezt Wossala Rozina jelentette be ma a Reggeliben.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása