Júliustól újra képernyőn A mi kis falunk

2017. június 13. - Jasinka Ádám

Egy csapásra a közönség kedvence és a nézettségi toplisták vezetője lett az RTL Klub műsorán idén év elején bemutatkozott sorozat, A mi kis falunk. A szlovák formátum alapján hazai ízekkel megfűszerezett komédia megmutatta, hogy még manapság, több mint száz tévécsatorna és megannyi online lehetőség mellett is le lehet ültetni a tévéképernyők elé több mint egymillió embert hétköznap esténként.

amikisfalunknyarivetites.jpg

A sikert látva nem volt kérdés, hogy az RTL Klubnál zöld utat adnak a folytatásnak, amely vélhetően csak jövő év februárjában kerül adásba. Nemsokára azonban feleleveníthetik a tévézők a kedvenc epizódjaikat, ugyanis az RTL Klubon július elsejétől, szombatonként 20 órától az első résztől kezdve újra képernyőre tűzik A mi kis falunkat. A széria második évadának forgatását idén nyáron kezdik.

Fotó: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása