Ez a sorozat a TV2 egyik nyári újdonsága

2017. június 12. - Jasinka Ádám

Egészen az év elején, január 2-án mutatták be idehaza magyar szinkronnal Angelique Boyer legutóbbi sorozatát, az Ana három arcát, melyben a főszereplő hármas ikerpár mindegyik tagját a francia-mexikói színésznő alakítja. Az Ana három arca több hónapja, szünet nélkül látható a TV2-n minden hétköznap délután, ma azonban kiderült, hogy mikor érkezik el a finálé, valamint hogy melyik sorozat lesz majd látható a helyén.

asorsutjaipremier.jpg

Örülhetnek a telenovellák rajongói, ugyanis a nyári szünet ellenére egy vadonatúj produkciót tűz műsorára a TV2. Az Ana három arca 28-ai fináléját követően június 29-től, hétköznap délutánonként 15:40-től A sors útjai című sorozat lesz majd látható a Fatmagül előtt. A történet főszereplője Luisa Fernanda, egy zűrös, de elbűvölő lány, akinek apja mérhetetlen szeretete mellett anyja haragjával is együtt kell élnie.

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről? Akkor lájkolj minket!

 

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása