Júniustól ismét változások a TV2 műsorán

2017. május 23. - Jasinka Ádám

Lassan mindegyik tévéadóról kifutnak a tavaszra tervezett műsorok és sorozatok, és átveszik a helyüket a nyári tartalmak. Valahol zömében csak ismétlések lesznek képernyőn, míg máshol a nagy melegben is érkeznek a friss szériák, új epizódok. Nem lesz ez másképp a TV2-nél sem.

tv2junius2.jpg

A biztos pont a délután, nem is lesz benne változás. Nyáron is képernyőn marad az Ana három arca és a Fatmagül. A Tényekhez se nyúlnak, marad a 18 órás kezdés és a közel másfél órás adásidő. A hírműsort mögött a nyár elején még biztosan a most indult Bumm! lesz látható, de hogy pontosan meddig marad adásban, azt egyelőre nem tudni. A TV2 estéiben a Till Attila vezette vetélkedő után jönnek az igazi változások. Részletek a Továbbra kattintva.

Ördög Nóra műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! ugyanis június 1-jén jelentkezik az első évad utolsó részével. Hivatalosan nincs bejelentve, de a nézettségét látva nagyon is meglepő döntés lenne, ha nem folytatódna a produkció akár már idén ősszel. Ördög Nóra tehát elköszön, és a helyén június 5-től az Ezek megőrültek! lesz látható, de nem új évaddal, hanem egy korábbi etap ismétlésével.

tv2junius1.jpg

Ennek köszönhetően a heti tartalmak továbbra is este tíz óra körül fognak kezdődni. Kedden marad a Született szobalányok, de kiegészül a Telenovella című vígjátéksorozattal, amely június 6-án, 22:55-kor debütál, a főszerepben Eva Longoriával. A Telenovella után, 23:25-től újra képernyőre kerül a Lángoló Chicago harmadik szezonja, így pedig Az indíték negyedik évados, premier epizódjai 00:25-től lesznek csak láthatóak.

Nyáron is csütörtökönként 22 órától jelentkezik majd A szultána, mely után az I/I Azurák Csabával lesz majd látható. Hétfő, szerda, péntek, szombat és vasárnap este pedig filmeket vetít a TV2, míg szombaton délután marad adásban a Megtört szívek, továbbra is csak heti egy epizóddal.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása