Nem tér vissza a TV2 talán legismertebb műsorvezetője

2017. május 21. - Jasinka Ádám

Nem is olyan régen döbbentette meg a sajtót, hogy Demcsák Zsuzsa, a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának az oszlopos tagja bejelentette, távozik a tévéadótól és a televíziózás helyett az üzleti életben folytatja tovább a pályafutását. Ma pedig egy még nagyobb hírről számolhatunk be. A TV2 talán legismertebb műsorvezetője, Liptai Claudia ugyanis egyhamar nem tér vissza a csatornára.

liptaiclaudiatavozik.jpg

A színésznő-műsorvezető az elmúlt években több zenés show házigazdája volt, vezetett egy a nevével fémjelzett beszélgetős show-t, ült a Sztárban sztár zsűrijében és játszott a Jóban Rosszban című napi sorozatban is. A Comment:Com információi szerint Liptai Claudia ötéves szerződése lejár, és nem szeretné ezt most meghosszabbítani. A színésznő jelenleg otthon van nemrég született gyermekével, így érhető, hogy minél több időt szeretne a családjával tölteni. Az információk szerint a távozása nem politikai indíttatású, és a későbbiekben akár újra feltűnhet majd a TV2 képernyőjén.

Fotó: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása