Új évaddal tér vissza a Comedy Central sorozata

2017. május 15. - Jasinka Ádám

Nem minden sorozatnak egyenes az itthoni útja. Rövidebb és hosszabb szünetek, csatornaváltások tarkítják a sorsukat, és sajnos jó néhány áldozatul is esik ezeknek. A Feketelista, az InuYasha és a Botrány, csak három azok közül, amikre még emlékszünk, de hányat felejthettünk el már az évek során... Szerencsére azonban évről évre mindig van egy-kettő ami előbukkan a semmiből. Így tesz most a Mike és Molly is.

mikeesmollys5.jpg

A Szívek szállodájában debütált, és azóta az egyik közkedvelt filmes komikává váló Melissa McCarthy egy időben a tévéképernyőn is látható volt a főszereplésével készült párkapcsolati szitkomban. A Mike és Molly idehaza futott a VIASAT3 és a Comedy Central műsorán is, 2015 nyara óta azonban nem igen hallhattunk róla. Ez most megváltozik, ugyanis kiderült, hogy a Comedy Central május 31-től kezdődően, szerdánként 21:30-tól levetíti a széria ötödik, egyben utolsó előtti évadának epizódjait.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: screenertv.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása