A Harry Potter-filmek sztárjának sorozata érkezik a VIASAT6-ra

2017. május 03. - Jasinka Ádám

Az elmúlt években lett nagy divat, hogy mozifilmekből tévésorozatot készítsenek. Nem mindegyik aratott osztatlan sikert, de az egyik legutóbbi, a Halálos fegyver mind a nézőket, mind a kritikusokat meggyőzte arról, hogy egy egykori mozisikerből, netán mára kultikussá váló filmből igenis lehet és érdemes sorozatot forgatni.

bloffsorozat.jpg

Guy Ritchie Blöff című filmje, a benne szereplő figurák és a tőlük elhangzó mondatok mind-mind klasszikussá váltak. Ebből, a 17 évvel ezelőtt bemutatott filmből készült sorozat az egyik amerikai netes tartalomszolgáltatóra, a Crackle-re, és májusban hozzánk is megérkezik. A Blöff első évada tíz részből áll, és csakúgy mint a film, egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik egy teherautónyi aranyrudat ellopva belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe.

A Blöff sorozat hazai premierje május 25-én, csütörtök este 10 órakor lesz a VIASAT6 műsorán, a főszerepekben pedig a Harry Potter-filmekből ismert Rupert Grintet, Dougray Scottot (Mission: Impossible 2), Tamer Hassant (Futball faktor), Ian Geldert (Trónok harca), Luke Pasqualinot (Snowpiercer - Túlélők viadala) és Juliet Aubrey-t (Az elszánt diplomata) láthatjuk.

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Fotó: Matt Squire/Crackle

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása