Tehetségkutató lesz az ország legnézettebb kábeles showműsorából

2017. április 24. - Jasinka Ádám

Amikor az RTL2-n jó pár éve elindult a Szombat esti láz új évada, akkor volt a legközelebb egy műsor ahhoz, hogy megdöntse a TV3 már 1999. óta álló kábeles rekordnézettségét, a Reszkessetek, betörők! második részével elért 725 ezres nézőszámot. 2016 év végén azonban megdőlt a rekord, hiszen a Sztárban Sztár +1 kicsi jött, látott, és minden idők legnézettebb magyar kábelcsatornás műsora lett.

sztarbansztarmegegykicsiujevad.png

Nem is csoda, hogy a TV2-nél úgy döntöttek, elkészítik a második évadot. A Nagy Duett legutóbbi adásában jelentették be, hogy már ősszel visszatér a Sztárban Sztár +1 kicsi, de egy kis csavarral. Az első évadban a kis tehetségek a korábbi TV2-s műsorokból érkeztek, az új szezonba viszont már jelentkezés alapján válogatják össze a gyerekeket. Azaz a showműsorból kvázi tehetségkutatót csinálnak.

Fotó: SuperTV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása