Megvannak A Konyhafőnök VIP középdöntősei

2017. április 15. - Jasinka Ádám

Március 27-én indult A Konyhafőnök ötödik és egyben első különleges évada, amelyben amatőrök, civilek helyett ismert hazai emberek mutatják meg főzőtudásukat. Az RTL Klub főműsoridejét felborító főzős műsor lebonyolításában most csütörtökön érkeztünk el az első fordulóponthoz, ugyanis lezárultak az előválogatók és kiderült, melyik kilenc versenyző jutott a középdöntőkbe. A TOVÁBB-ra kattintva mutatjuk a továbbjutókat.

konyhafonokvip2.jpg

A középdöntősök:

Az első hétről:
Peller Anna
Szabó Győző
Sváby András

A második hétről:
Gáspár Bea
Koholák Alexa
Keleti Andrea

A harmadik hétről:
Kovács Kati
Nagy Ervin
Hajdu Steve

konyhafonokvip1.jpg

A Konyhafőnök VIP-ból már csak 10 adás van hátra, ami azt jelenti, hogy április 28-án este megtudjuk, ki nyeri a 10 millió forintos fődíjat. A műsor fináléját követő héten pedig elindul az RTL Klub vadonatúj, naponta jelentkező párkereső realityje, a Házasság első látásra.

Fotó: A Konyhafőnök Facebook oldala, RTL Klub Sajtóklub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása