Rekordhosszú résszel, hétvégén finálézik majd a Végtelen szerelem

2017. április 14. - Jasinka Ádám

Tavaly ősszel, november 24-én mutatta be a Duna a legújabb török sorozatának, a Végtelen szerelem első részét. A premier óta folyamatosan képernyőn levő szériát az elmúlt egy hónapban részről részre közel 400 ezer tévénéző követte és követi továbbra is. Hamarosan azonban elérkezik a szezonzáró epizód, amely több szempontból is különleges módon kerül adásba.

vegtelenszerelemszezonzaro.jpg

Mivel május elseje, azaz a munka ünnepe hétfői napra esik, ezért május első hetét a Végtelen szerelem friss része nélkül kezdi majd sok tévéző. Május 2-tól, azaz keddtől már visszaáll minden a megszokott kerékvágásba, azzal az egy különbséggel, hogy péntek után szombaton este is képernyőn lesz a széria. A rekordhosszú, 1 óra és 4 perces játékidejű évadfinálé május 6-án 19:30-tól lesz majd látható a Duna műsorán. Arról, hogy érkezik-e a Végtelen szerelem második évada, sajnos egyelőre még nincsenek információink.

Fotó: MTVA Filmfőszerkesztőség

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása