Szinkronhangok: Végtelen szerelem (Kara Sevda)

2016. november 23. - Jasinka Ádám

A hegyi doktor idén ősszel csak pár hétig tudott rendelni a Dunán, ugyanis legutóbbi évada, a kilencedik csak idén év elején került adásba a sógoroknál. Mivel hazánkban nem heti, hanem napi rendszerességgel vetítik ezen sorozat epizódjait, így elég hamar beérte a köztévé az eredeti osztrák-német sugárzást. Emiatt kell Martin Grubernek egy időre elköszönnie több mint félmillió tévézőjétől, a Dunának pedig új produkcióval kell megerősítenie a főműsoridejét. A nyári ex-RTL Klubos Szerelemben, háborúban korrekt eredményét látva eshetett a választás az MTVA-nál egy újabb török sorozatra, méghozzá egy egészen friss darabra.

vegtelenszerelemszinkron.jpg

A 2015-ben indult Kara Sevda Törökországban jelenleg is képernyőn van és a második évadát nézheti a nagyérdemű. A Magyarországon november 24-én, a Duna műsorán 18:35-kor debütáló széria két főszereplője a szegény családból származó Kemál és a nála jóval tehetősebb, természetesen gyönyörű fiatal lány, Nihan. A két ifjú először a buszon utazva találkozik, de kapcsolatuk igazán csak akkor kezd szorossá válni, amikor Kemál kimenti a saját születésnapi partijáról elviharzó, és hajójáról a vízbe eső Nihant. Kapcsolatuknak azonban nem mindenki örül, főként a lány számító, és csak magára gondoló édesanyja, aki Nihant Emirhez, egy gazdag üzletemberhez szeretné hozzáadni.

A Végtelen szerelem magyar változatát Nikas Dániel rendezi, aki idén a szintén a Duna TV-n bemutatott A fátyolos hölgy szinkronját is rendezte. Annál a szereposztásnál is megjegyeztem és most is le kell írnom, hogy nagyon jó ilyen színes, változatos és újító magyar stáblistát olvasni. Szó se róla, a bevált receptek is jók, néha pont azokra van szükség, de én kimondottan díjazom, amikor valaki olyan színészeket is hív, akiket ritkán, vagy szinte nem is hallani szinkronizálni.

A Kemált alakító Burak Özcivit jelenleg is szerepel a Szulejmánban, ahol Varga Rókussal hallhatjuk, itt azonban Fehér Tibor szinkronizálja majd és nekem személy szerint ezzel a váltással nem lesz problémám. A főszereplő lányt, Nihant az idén a Luciferrel dobbantó Mórocz Adrienn szólaltatja meg, akit ugyan egy korábbi párosítás miatt nehezen szoktam meg a színésznőn, de most kifejezetten kardoskodom érte, hiszen ördögien jó. A szultána után/mellett itt is egy picit negatív színezetű karaktert szinkronizál majd Kovács Nóra, ugyanis ő lesz Nihan elsőre gonosznak tűnő édesanyja.

Ahogy A fátyolos hölgynél, úgy itt is van egy Barátok köztös, mégpedig R. Kárpáti Péter személyében, akit ugyan kevesebbet, de azért hallunk néha szinkronizálni. Akit pedig még kiemelnék, bár szinte mindenkit felsorolhatnék, az Román Judit, ugyanis a hangját Lucca óta egyszerűen imádom, a másik pedig Détár Enikő, akit én szerintem életemben nem hallottam még sorozat magyar változatban (jó, a Melrose Place-re már nem emlékszem olyan élesen). A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Végtelen szerelem (Kara Sevda)

Burak Özçivit (Kemal) - Fehér Tibor
Neslihan Atagül (Nihan) - Mórocz Adrienn
Kaan Urgancıoğlu (Emir) - Makranczi Zalán
Kürşat Alnıaçık (Onder) - R. Kárpáti Péter
Orhan Güner (Hüseyin) - Barbinek Péter
Neşe Baykent (Vildan) - Kovács Nóra
Zeyno Eracar (Fehime) - Román Judit
Melisa Asli Pamuk (Asu) - Szilágyi Csenge
Rüzgar Aksoy (Tarik) - Géczi Zoltán
Barış Alpaykut (Ozan) - Dékány Barnabás
Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep) - Szabó Emília
Gökay Müftüoğlu (Salih) - Varju Kálmán
Zerrin Tekindor (Leyla) - Détár Enikő
Burak Sergen (Galip) - Bezerédi Zoltán

Magyar szöveg: 1-24. rész: Bernvalner Anita és Seres Bernadett / 25. résztől Szatmári Bence
Szerkesztő: Vince Szabina
Hangmérnök: Halas Péter
Vágó: Győrösi Gabriella és Völler Ágnes
Gyártásvezető: Végvári Ágnes
Szinkronrendező: Nikas Dániel
Produkciós vezető: Bor Gyöngyi
Stúdió: Masterfilm Digital

Ha érdekelnek a magyar szinkronnal adott török sorozatok, lájkolj minket.

 

Forrás: MTVA
A kép forrása: sirial365.blogspot.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrea Soydere 2023.07.06. 16:23:26

Kemal magyar szinkron hangát szeretném kérni
süti beállítások módosítása