Tél helyett tavasszal kötnek ki a szinkronos kalózok

2017. február 17. - Jasinka Ádám

A Paramount Channel műsorán debütált 2015 elején a Transformers-filmeket is jegyző Michael Bay nevével is fémjelzett kalózos drámasorozat, a rendkívül látványos díszletek között forgatott Fekete vitorlák első évada. A nyolc részes első évfolyamot egyből követte is a második, már hosszabb szezon, a harmadik etap pedig 2016 elején az amerikai premierrel egy időben hazánkban is bemutatkozott.

feketevitorlaks4.jpeg

Emiatt sokan azt várták, hogy a széria utolsó felvonása is így érkezik majd. A Paramount Channelnél azonban másképp döntöttek, és a tengerentúlon 2017. január 29-én képernyőre került epizód hazánkba csak pár hónappal később, tavasz végén érkezik meg. A Fekete vitorlák negyedik, és egyben utolsó évada április 20-án 23:00-kor debütál magyar szinkronnal, utána pedig hetente, minden csütörtökön ugyanebben az időpontban érkezik a többi epizód is.

Forrás: RedLemon
Fotó: download-tv.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása