Szinkronhangok: Rólunk szól (This Is Us)

2017. január 18. - Jasinka Ádám

Ki gondolta volna, hogy az idei, amerikai tévés szezon legjobb és legnézettebb drámasorozata a This Is Us lesz? Ki sejtette, hogy részről részre közel tízmillió embert ültet a képernyők elé ez a családi dráma? Utólag persze könnyű belemagyarázni, hogy biztosan a remek karakterek, az első rész végén mutatott elképesztő csavar, a megható és érzelmes pillanatok és a végtelen szerethetőség az ok, de akkor is rejtély, hogy miért pont most fogta meg a tévézőket ez a téma.

rolunkszolszinkron.jpg

Viszont annak nagyon örülök, hogy megfogta a tengerentúli távkapcsoló-kezelőket, hiszen így biztosan nem csak egyőszi kaland lesz ez a történet. Az pedig még inkább megemeli a pulzusszámomat, hogy alig pár hónappal az amerikai bemutató után magyarul is nézhetjük majd a This Is Us epizódjait. A VIASAT3 műsorán ugyanis az év elején Rólunk szól címmel debütál majd ez a sorozat. Most pedig megtudtuk azt, hogy kik lesznek a fő szereplők magyar hangjai. Végigolvasva a listát azt kell, mondjam, hogy nem bírok magammal, ezt most hallani szeretném!

A kvázi főszereplőt Milo Ventimiglia alakítja, akit láthattunk már a Szívek szállodájában, a Hősökben és a Kiválasztva című sorozatokban. Az állandó magyar hangja Seszták Szabolcs, most viszont nem őrá, hanem Zámbori Somára esett a szinkronrendező, Balog Mihály választása. Ventimiglia figurájának, Jack feleségét Pálmai Anna szólaltatja meg. Rendkívül izgalmas párosításnak tűnik Chris Sullivanhez Mészáros Máté, és kíváncsian várom, Sterling K. Brown az O.J. Simpson-ügy és Zöld Csaba után hogyan szól majd Patkós Mártonnal. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva találjátok.

Rólunk szól (This Is Us)

Milo Ventimiglia (Jack) - Zámbori Soma
Mandy Moore (Rebecca) - Pálmai Anna
Sterling K. Brown (Randall) - Patkós Márton
Chris Sullivan (Toby) - Mészáros Máté
Chrissy Metz (Kate) - Mezei Kitty
Justin Hartley (Kevin) - Bozsó Péter
Susan Kelechi Watson (Beth) - Németh Kriszta
Ron Cephas Jones (William) - Vass Gábor

Magyar szöveg: Pozsgai Rita
Hangmérnök: Kis Pál
Gyártásvezető: Bogdán Anikó
Szinkronrendező: Balog Mihály
Produkciós vezető: Balog Gábor
Stúdió: Balog Mix

Forrás: Viasat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.01.19. 09:46:04

Össze kéne számolnod hogy Mezei Kitty az összes futó szinkronos sorozat hány százalékában szerepel. Szerintem meglepődnénk :)

Jasinka Ádám 2017.01.19. 18:51:28

@Flankerr: Arra gondolsz, hogy sok, vagy hogy kevés? Mert szerintem az utóbbi. Az elmúlt pár hónapban új sorozatban szinte alig találkoztam a nevével. Alisa, Orphan Black, Éld az életem!, Titkok és hazugságok (új évad közel teljesen új szereplőkkel), A fátyolos hölgy, Családom, darabokban, Angie Tribeca, Ash vs. Evil Dead (kis szerep) - ez volt hirtelen tavaly. Aztán Az ifjú pápa meg most a Rólunk szól. Ez persze nem kevés, de vannak akik ennél sokkal többet szinkronizáltak.
süti beállítások módosítása