Ők lesznek A mi kis falunk, az új magyar szitkom főszereplői

2017. január 15. - Jasinka Ádám

Az RTL Klub a Válótársak tavalyi sikere után nagy örömünkre belevágott egy újabb saját gyártású sorozat készítésébe, és hamarosan ezt a gyümölcsöt is leszüretelhetjük. Míg a Válótársakban keveredik a dráma és a komédia (bár előbbi a hangsúlyosabb), addig A mi kis falunk tisztán utóbbira épít majd. Azaz hosszú szünet, a Pasik vége után közel 14 évvel ismét magyar szitkomot nézhetünk az RTL Klub képernyőjén - nem is akármilyen szereposztással.

A mi kis falunk főszereplőit ugyanis ismert és ami még fontosabb, szinkronos színészek alakítják majd. A fiktív kis falucska, Pajkaszeg polgármesterét hazánk Al Bundyja, Csuja Imre formálja meg. A község rendőrét Szabó Győző, a helyi szakrális vezetőt Schmied Zoltán, a tornatanárt Lengyel Tamás, szerelmét pedig Lovas Rozi játssza. A faluban hamarosan választás lesz, és a polgármester kihívója saját unokaöccse lesz, akit Bánki Gergely alakít, míg édesanyját Udvaros Dorottya formálja meg. Pajkaszeg orvosa Reviczky Gábor, a helyi központ, a kocsma tulajdonosa Bata Éva, a szorgos közmunkásokat pedig Molnár Áron, Debreczeny Csaba és Kerekes József állítja majd elénk.

Premier hamarosan, ezeket a promóképeket látva pedig már nagyon várjuk! A galériát elérhetitek, ha a lenti képre kattintotok.

Forrás: rtl.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2017.01.15. 14:37:16

Húú, ez így erősen várós lett :)

Jasinka Ádám 2017.01.15. 15:08:37

@Flankerr: Ugye? :) Nem tudom, ki fotózta, de ezek baromi kedvcsinálóak!

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2017.01.15. 15:22:49

Ezek nagyon jó képek.
Remélem, hogy utcai plakátot is kap majd a sorozat.
süti beállítások módosítása