Szinkronhangok: Különvélemény (Minority Report)

2016. november 28. - Jasinka Ádám

A FOX a tavalyi szezonban megpróbálkozott azzal, hogy krimisorozat formájában dolgozza fel Philip K. Dick 1956-ban publikált scifinovelláját, melyből 2002-ben forgatott filmet Steven Spielberg Tom Cruise főszereplésével. Az amerikai tévéadó azonban nem pusztán az írott anyagot, hanem a mozifilmet is felhasználta, hogy saját, immáron tévére szánt verzióját elkészítse a Különvéleménynek.

kulonvelemeynszinkron.jpg

A produkció kalandos útja nem sejtetett sok jót, és a nézők sem fogadták meleg öleléssel a szériát. A szinte folyamatosan csökkenő nézettség pedig meg is hozta az eredményét; tíz epizód után kaszálták a Különvéleményt. Az első és egyetlen évada pedig kicsivel több mint egy év után a december 6-ai debütálással most hozzánk is elér, méghozzá egy egészen korrekt magyar színészcsapat tolmácsolásában lesz majd látható a Prime műsorán.

A főszereplő nyomozónőt Pálmai Anna, míg az egyik, jövőben elkövetett bűneseteket előre látó precogot, Dasht Czető Roland szinkronizálja. A magyar hangok és a stábtagok névsorát, valamint a történet leírását a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Különvélemény (Minority Report)

Meagan Good (Vega) - Pálmai Anna
Stark Sands (Dash) - Czető Roland
Nick Zano (Arthur) - Varga Gábor
Daniel London (Wally) - Rajkai Zoltán
Laura Regan (Agatha) - Hámori Eszter
Li Jun Li (Akeela) - Lamboni Anna
Wilmer Valderrama (Blake) - Szatory Dávid

Magyar szöveg: Schultz Ádám
Hangmérnök: Schupkégel Sándor
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

Történet: Dash egyike azon prekogoknak, aki látomásával előre látja a jövőbeli bűncselekményeket. Egykor hárman voltak, Arthur, Agatha és Dash, akiket a rendőrség akaratuk ellenére fogvatartott és felhasznált a leendő áldozatok megmentésére. Amikor a Precrime programot beszüntették, őket is elengedték. Egy biztonságos helyen tartották őket, távol a kíváncsi szemektől, egészen mostanáig. Míg Arhur és Agatha feltűnés nélkül élnek, addig Dasht szörnyen megviselik a látomásai, és segíteni akar az áldozatoknak. Az esetek többségében Vega nyomozó vizsgálódik, de mindig csak a takarítás jut neki. Ekkor találkozik Dashel, akivel titkos egyességet kötnek, hogy sosem fedi fel a titkát, és cserébe kisegítik egymást a tragédiák megakadályozásában.

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása