Szinkronhangok: Berlini küldetés (frissítve!)

2016. november 13. - Jasinka Ádám

A legnagyobbaktól a legkisebbekig, a tévéadóktól a YouTube-csatornáikig már lassan mindenki készít saját sorozatot, hiszen ezekkel lehet kitűnni a nem csak idehaza létező ismétlőadók sorából. A szériák piacára nemrég egy újabb versenyző, az Epix lépett be rögtön két saját produkcióval. Az egyik, a Nick Nolte főszereplésével készült ex-elnökös szitkom, a másik pedig az a Berlini küldetés, amely november 13-án 22:00-kor, azaz most vasárnap debütál az HBO3 műsorán.

A történet főszereplője Daniel Miller (akit a Válaszcsapásból megismert Richard Armitage alakít). Miller CIA-ügynök, aki szervezete németországi állomására kénytelen utazni, hogy egy titkos akció során kiderítse, ki az, aki Thomas Shaw név alatt információkat szivárogtat ki a CIA-ról. A nyomozás során a veterán ügynök, DeJean (Rhys Ifans) lesz a segítségére, akivel amint beleássák magukat a részletekbe egy olyan összeesküvés nyomára bukkanak, melynek szálai Washingtonba vezetnek.

berlinikuldeteszsinkron.jpg

A tíz részes kémdráma magyar változatát a Válaszcsapást is rendező Aprics László koordinálja, így talán nem is meglepő, hogy az itt is főszerepet játszó Richard Armitage szinkronhangja újfent Fekete Ernő lett - és lássuk be, nincs mit vitatkozni ezen a párosításon, hiszen tökéletesen kiegészítik egymást. Az első rész alapján pedig azt kell mondanom, Aprics László kitett magáért, és olyan szereposztást hozott össze a Berlini küldetéshez, hogy az megdobogtatja minden szinkronrajongó szívét.

Végh Pétert sorozatban mostanában sajnos keveset hallani, így külön öröm, hogy itt szinkronizál, nem beszélve Ullmann Mónikáról, akinek miután a Feketelistában csúnya véget ért a karaktere, kissé eltűnt az új sorozatok magyar változataiból. Akinek viszont nagyon örülök, az Bognár Gyöngyvér. Tudom, hogy őt most jó pár helyen hallhatjuk, de színesbőrű szerepekben, és a színésznő most ismét bebizonyítja, hogy egy fehérbőrű karakterhez is fantasztikusan hozzá tud simulni. Michelle Forbest hallhattuk már többek között Kocsis Judittal is, de engem Bognár Gyöngyvér játéka teljesen meggyőzőtt arról, hogy ő a színésznő hangja és nem szinkront hallok. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Berlini küldetés (Berlin Station)

Richard Armitage (Miller) - Fekete Ernő
Rhys Ifans (DeJean) - Schnell Ádám
Leland Orser (Kirsch) - Végh Péter
Michelle Forbes (Edwards) - Bognár Gyöngyvér
Tamlyn Tomita (Sandra) - Ullmann Mónika
Richard Jenkins (Frost) - Ujréti László
Bernhard Schütz (Richter) - Harsányi Gábor
Victoria Mayer (Hollenbeck) - Bertalan Ágnes
Richard Dillane (Ellman) - László Zsolt
Caroline Goodall (Kelly) - Hűvösvölgyi Ildikó
April Grace (Jemma) - Virághalmy Judit
Sabin Tambrea (The White Duke) - Sándor Péter
Sylvia Hoeks (Claudia) - Ligeti Kovács Judit
Michael Paul Chan (Lin) - Pálfai Péter
Stephan Kampwirth (Dieter) - Megyeri János
Razane Jammal (Aalia) - Tarr Judit
Kerem Can (Faisal) - Varga Gábor
Mina Tander (Esther) - Varga Gabriella
Steve Toussaint (Benjamin) - Zöld Csaba
Claudia Michelsen (Patricia) - Létay Dóra
Zahra Ahmadi (Clare) - Haumann Petra
Ulas Kilic (Osman) - Háda János
Antje Traue (Vogel) - Gáspár Kata
Claude Heinrich (Schwarz) - Gyarmati Zsolt
Roger Ringrose (Johnson) - Faragó József
Nina Young (Katherine) - Bozó Andrea
Paul Matic (Ulrich) - Beratin Gábor

Főcím: Endrédi Máté

Magyar szöveg: Vincze Miklós
Hangmérnök: Policza Imre
Vágó: Kránitz Bence
Gyártásvezető: Újréti Zsuzsa
Produkciós vezető: Szép Erzsébet
Szinkronrendező: Aprics László
Stúdió: SDI Media Hungary

A kép forrása: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása