Ők lesznek a Visszatérés a pajzsföldekre című sorozat magyar hangjai

2016. november 08. - Jasinka Ádám

Sok sorozatot láttam már amelynek alapját képregény, regény, novella, számítógépes játék, vagy éppen egy film adta, de olyannal még nem találkoztam, mely egy elbeszélő költemény, vagyis hőseposz adaptációja lenne. A Visszatérés a pajzsföldekre egy idén év elején bemutatott 12 részes sorozat, mely az óangol irodalom legfontosabb, névtelen szerző által jegyzett alkotását meséli el látványos, kalandfilmes körítésben.

visszateresapajzsfoldekreszinkron.jpg

A történet főszereplője Beowulf, a svéd geatok ifjú hőse, aki a dán király segítségére siet, mivel annak egyik újonnan épülő óriási lakomacsarnokát megtámadta a felbőszült számkivetett harcos, a szörnyeteg Grendel. A sorozat, mint az alapját adó óangol hőseposz Skandináviában játszódik, és bár csak tizenkét rész készült belőle, harcjelenetekben gazdag kalandot ígérnek a készítők.

A FilmBox Premiumon november 12-én, 18:50-kor bemutatkozó angol sorozat főszereplőjét, Beowulfot Czvetkó Sándor szinkronizálja, Rhedat, azaz nevelőapjának feleségét Farkasinszky Edit, míg Beowulf féltestvérét, Sleant Barát Attila szólaltatja meg magyarul. A Pesti Zsuzsanna rendezte magyar változat szinkronhangjainak listáját a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Visszatérés a pajzsföldekre (Beowulf: Return to the Shieldlands)

Kieran Bew (Beowulf) - Czvetkó Sándor
Joanne Whalley (Rheda) - Farkasinszky Edit
Ed Speleers (Slean) - Barát Attila
Gísli Örn Garðarsson (Breca) - Fekete Zoltán
Edward Hogg (Varr) - Joó Gábor
Elliot Cowan (Abrecan) - Bácskai János

Magyar szöveg: Borsos Dávid
Szinkronrendező: Pesti Zsuzsanna
Stúdió: LaborFilm

Forrás: Próbakő
A kép forrása: themoviedb.org

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása