Ők lesznek a Válás című sorozat magyar hangjai

2016. október 23. - Jasinka Ádám

 Annak ellenére, hogy a Válás főszereplőnőjét Carrie Bradshaw megformálója, Sarah Jessica Parker alakítja, a szinkront hallgatva, főleg az első percek után nem a Szex és New York, hanem a Született feleségek csengett a fülemben, noha soha nem voltam rendszeres nézője. Ennyit számít nekem a magyar szinkron, ami képes megidézni egy-egy legendás szereposztást és a Válás szinkronrendezőjének, Majoros Eszternek hatalmas köszönet jár azért, hogy ezeknek a csodálatos színésznőknek a hangját újra egy sorozatban hallhatjuk.

 A főszereplőnőt - remélem nem is volt kérdés, hogy - Spilák Klára szinkronizálja, ellenben az meglepett, hogy Thomas Haden Church magyar hangja Schneider Zoltán lett, ugyanis elsőre picit durvábbnak, keményebbnek tűnik miatta Haden Church figurája, aki a rész elején nagyon nem ilyen férfinek mutatja magát, de a végén értelmet nyer ez a hangi mélység. A fent említett érzést pedig Hegyi Barbara, Pápai Erika és Hirtling István hármasa váltotta ki belőlem, ők idézték meg a született feleségeket és amilyen "felnőtt" maga a sorozat, olyan "felnőtt" lett a magyar változata is. A magyar hangok és a stáb névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

valasszinkron.jpg

Válás (Divorce)

Sarah Jessica Parker (Frances) - Spilák Klára
Thomas Haden Church (Robert) - Schneider Zoltán
Molly Shannon (Diane) - Hegyi Barbara
Talia Balsam (Dallas) - Pápai Erika
Tracy Letts (Nick) - Hirtling István
Charlie Kilgore (Tom) - Gacsal Ádám
Sterling Jerins (Lila) - Károlyi Lili
Jemaine Clement (Julian) - Rába Roland
Jorge Chapa (Sebastian) - Sarádi Zsolt
Danny Garcia (Gabrieal) - Elek Ferenc
Yul Vazquez (Craig) - Jakab Csaba

Magyar szöveg: Vajda Evelin
Hangmérnök: Kardos Péter
Vágó: Sári-Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Kablay Luca
Szinkronrendező: Majoros Eszter
Stúdió: Mafilm Audio

Premier: október 23., 18:55, HBO3

Forrás: HBO

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása