Ők lesznek az Anyák gyöngye című sorozat magyar hangjai

2016. október 13. - Jasinka Ádám

 Ez az a sorozat, amelynek hazai premierjére, pontosan nem is tudom a miértjét, de elég régóta vártam. Az Anyák gyöngye (Mom) egyik készítője Chuck Lorre, akit egy szitkomokért rajongó nézőnek szerintem nem igazán kell bemutatni, vagy ha mégis, elég csak annyit írni róla, hogy az ő keze nyomát viselte a Két pasi - meg egy kicsi, a Dharma és Greg, a Mike és Molly, valamint ő az egyik megalkotója sokak első számú vígjátéksorozatának, az Agymenőknek. Ilyen háttérrel talán sok tévézőnek lesz majd szimpatikus 2013-ban indult új munkája, a Horrorra akadva-filmekkel híressé váló Anna Faris főszereplésével készült Anyák gyöngye.

anyakgyongyeszinkron.jpg

 Az RTL2-n október 24-én 18:05-kor induló, és új részekkel majd hétköznap délutánonként 17:05-től jelentkező komédiasorozat néha eléggé keserédes, azaz abszolút nem átlagos humorral rendelkezik, már csak a főszereplő karakterét tekintve sem. Az Anna Faris által játszott Christy egyedülálló anya, akinek elég komoly alkohol és drogproblémái voltak, azonban úgy döntött, változtat az életén, új helyre költözik lányával és pincérnőként kezd el dolgozni. Kaliforniai otthonuk azonban kicsit szűkösnek bizonyul, amikor megérkezik Christy egykoron szintén tudatmódosítók mámorában élő édesanyja, valamint kiderül, hogy 17 éves lánya - anyjához hasonlóan fiatalon - teherbe esik szintén fiatal barátjától.

 Az Anyák gyöngye magyar változatát Hidvégi Csaba rendezi, a főszereplőt alakító Anna Farist Zakariás Éva szólaltatja majd meg, lányát Hermann Lilla, míg az édesanyját játszó Allison Janney-t Molnár Zsuzsa fogja szinkronizálni. Aki Faris kapcsán a Horrora akadva-hangot, azaz Vadász Beát hiányolja, annak elárulom, bármennyire is meghatározó egyesek, köztük az én életemben is ez a horrorparódia, meglepő módon nagyon sokan szinkronizálták már a színésznőt. A magyar hangok és a stábtagok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Anyák gyöngye (Mom)

Anna Faris (Christy) - Zakariás Éva
Allison Janney (Bonnie) - Molnár Zsuzsa
Sadie Calvano (Violet) - Hermann Lilla
Nate Corddry (Gabriel) - Moser Károly
Matt Jones (Baxter) - Varga Rókus
French Stewart (Rudy) - Petridisz Hrisztosz
Spencer Daniels (Luke) - Berkes Bence
Blake Garrett Rosenthal (Roscoe) - Berecz Uwe
Kevin Pollak (Alvin) - Forgács Gábor
Octavia Spencer (Regina) - Makay Andrea
Mimi Kennedy (Marjorie) - Zsurzs Kati

Magyar szöveg: Jólesz Dávid
Szinkronrendező: Hidvégi Csaba
Stúdió: Syncom

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása