Itt vannak a 19/2-es című sorozat magyar hangjai (frissítve!)

2016. szeptember 29. - Jasinka Ádám

 Igazán jó zsarus sorozatból kevés látható jelenleg a hazai tévés piacon, így mindenképpen üdítő lesz majd belenézni a héten debütáló kanadai krimibe, amely egy francia-brit rendőrös sorozat feldolgozása. Mindkét verzió eredetileg a 19-2 címet viseli, és bár a FilmBoxon most szombaton, október 1-jén este kilenckor bemutatkozó amerikai produkció három évvel a francia után, 2014-ben indult, így is leforgattak már belőle három tíz részes etapot.

 A történet a montreali rendőrség két zsarujára, Nick Barronra (Adrian Holmes) és Ben Chartierre (Jared Kesso) összpontosít, akik akaratuk ellenére lettek társak, és szinte azonnal összetűzésbe is kerülnek, mikor kiderül, hogy együtt kell járőrözniük. A két különböző temperamentumú férfi eleinte gyakrabban száll harcba egymással, mint a bűnözőkkel, de ahogy az a legtöbb esetben lenni szokott, egy idő után megbékélnek egymással. A főszereplőpárost Kálid Artúr és Zámbori Soma szólaltatja majd meg magyarul, a körzet parancsnokát Seszták Szabolcs szinkronizálja, míg járőrtársaikat például Papp Kati, Lamboni Anna és Gubányi György hangján hallhatjuk majd szólni. A magyar hangok névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

192esszinkron.jpg

19/2-es (19-2)

Adrian Holmes (Nick) - Kálid Artúr
Jared Keeso (Ben) - Zámbori Soma
Benz Antoine (Tyler) - Gubányi György
Mylene Dinh-Robic (Beatrice) - Papp Kati
Bruce Ramsay (Gendron) - Seszták Szabolcs
Laurence Leboeuf (Audrey) - Lamboni Anna
Dan Petronijevic (Jean-Marc) - Varga Rókus
Tattiawna Jones (Amelie) - Kis-Kovács Luca
Maxim Roy (Isabelle) - Sági Tímea
Conrad Pla (Julien) - Jakab Csaba

Főcím: Bognár Tamás

Magyar szöveg: Tóth Balázs
Hangmérnök és vágó: Papp Zoltán István
Gyártásvezető: Molnár Magdolna
Produkciós vezető: Legény Judit
Szinkronrendező: Gaál Erika
Stúdió: LaborFilm

Forrás: Próbakő Kft.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása