Tortadíszítő vetélkedő indul az RTL Klubon

2016. szeptember 13. - Jasinka Ádám

 A cukrászokat és munkáikat bemutató műsorok közül az egyik talán legjobb a Csodacsokicukrászda, amelyben a néha nagyon is őrültnek tűnő ötleteket képesek lenyűgöző installációk formájában létrehozni. Az RTL Klubon hamarosan debütáló műsor viszont nem egy kisvállalkozás dolgozóinak mindennapjait követi nyomon, hanem 12 cukrász és tortáik versenyét mutatja majd be.

 A SütniCake Sütemény és Tortafesztivál egy létező, és sikeres hazai rendezvény, ahol a legkülönfélébb díszítésű torták versenyeznek egymással, ebből/ehhez készül most tévés produkció. Az RTL Klubon október 2-án induló műsorban azonban nem csak a végeredményt láthatjuk majd, hanem bemutatják nekünk azt is, hogyan készülnek el a torták díszítései. A SütniCake, Magyarország első torta dizájner versenye vasárnap délelőttönként lesz látható a tévében, és a győztes, azaz a SütniCake 2016-os bajnoka, kiadhatja majd első szakácskönyvét. A műsor házigazdája Valkó Eszter lesz.

sutnicake.jpg

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása