Új krimisorozattal bővül az RTL repertoárja

2016. augusztus 31. - Jasinka Ádám

 A premier sorozatokat úgy látszik, már tényleg csak a kábeladókon lesz érdemes keresnünk a közeljövőben. Ennek a trendnek az egyik ékes bizonyítéka, hogy hiába indult el a héten az őszi tévés szezon, egyelőre csak négy-öt újdonságot helyeztek kilátásba az országos tévécsatornák. Kábelen viszont nagyon más a helyzet. A magyar RTL már idén is jó pár új produkcióját (X-Akták, Rosewood, Rejtjelek...) a Cool-on indította el, és annak ellenére, hogy az anyasorozat, A főnök az RTL Klubon volt hét évadon keresztül látható, a spinoff mégis kábelre érkezik.

 Ugyanis érkezik, ráadásul napi vetítéssel. A Mary McDonnell főszereplésével készült Major Crimes késő délutánonként, hétköznap 17:25-kor lesz adásban, a magyar keresztségben pedig a Gyilkos ügyek címet kapta. Aki nézte, vagy csak ismeri A főnököt, annak nem kell semmit mondanom, hiszen szinte ugyanazokkal a szereplőkkel, pontosan ugyanazon az osztályon játszódik a történet. A különleges nyomozati osztály továbbra is speciális, nyomozati szempontból különösen érzékeny gyilkossági esetekkel foglalkozik - csak Brenda helyett már Raydor kapitány a főnök. A széria hazai premierje szeptember 13-án lesz a Cool-on.

gyilkosugyekpremier.jpg

További premier infókért kattints ide és böngészd át a Premiernaptárt.

Forrás: RTL Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása