Itt vannak a Gotham című sorozat magyar hangjai

2016. augusztus 24. - Jasinka Ádám

 A Gotham - és ezt talán nem is túlzás kijelenteni - az a sorozat, amelynek hazai bemutatóját a legtöbb sorozatjunkie várta. Manapság ugyan el vagyunk látva jobbnál jobb, és frissebbnél frissebb premierekkel, de azért még így is sok nagy adósság "nincs kifizetve". Azzal viszont, hogy szeptember elejétől a bűnös város előéletébe is bepillantást nyerhetünk magyar szinkronnal, kétségtelenül egy nagy számlát rendeztek a hazai tévéadók.

gothamszinkron.jpg

 A Batman-mozikból megismert James Gordont középpontba állító széria nem pusztán egyszerű, hétköznapi krimi lesz. A Rómát és A mentalistát is jegyző Bruno Heller ugyanis ebben a sorozatban igazán kiélhette "sötét vágyait" és a kritikák, illetve a rajongói visszajelzések alapján nagyon ügyesen bánt a hírhedt gonosztevőkkel - akik egytől egyig felvonulnak majd - és az őket megformáló elég neves színészekkel. Aki egy sötét tónusú, bűnesetekkel, komor hangulattal átitatott, talán a Tim Burtonös Batman-eket megidéző élményre vágyik, az ne hagyja ki (magyarul sem) a széria szeptember 8-i bemutatkozását.

 A Gotham magyar változatát az idén engem a 11.22.63. szinkronjával minden szinten lenyűgöző Kertész Andrea rendezi, és bár nem szép dolog egy embert kiemelni a névsorból, de az Elveszett ereklyék fosztogatói óta (amelynek magyar változatát szintén Kertész Andrea jegyzi) imádom Radó Denise-t, és most, végre, újra újdonságban hallhatjuk. Hallelujah! Az pedig ezek után számomra csak hab a tortán, hogy a női vonalat többek között Györgyi Anna és Bognár Gyöngyvér erősíti majd, míg a férfi főszereplőket például Zámbori Soma, Besenczi Árpád és Kőszegi Ákos hangján hallhatjuk szólni. Pusztán a szereposztást elolvasva nem is tudom, mikor vártam már így azt, hogy hallhassak egy magyar változatot. A Gotham magyar hangjainak és stábtagjainak névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Gotham (Gotham)

Ben McKenzie (James) - Zámbori Soma
Donal Logue (Harvey) - Besenczi Árpád
David Mazouz (Bruce) - Pál Daniel
Sean Pertwee (Alfred) - Kőszegi Ákos
Robin Lord Taylor (Oswald) - Karácsonyi Zoltán
Erin Richards (Barbara) - Balsai Mónika
Camren Bicondova (Selina) - Csuha Borbála
Cory Michael Smith (Edward) - Csőre Gábor
Drew Powell (Butch) - Schneider Zoltán
Morena Baccarin (Leslie) - Györgyi Anna
Jada Pinkett Smith (Fish) - Radó Denise
Zabryna Guevara (Sarah) - Bognár Gyöngyvér
John Doman (Carmine) - Ujlaki Dénes
David Zayas (Sal) - Háda János
Victoria Cartagena (Renee) - Bogdányi Titanilla
Richard Kind (James) - Rosta Sándor
Andrew Stewart-Jones (Crispus) - Orosz Ákos

Magyar szöveg: Laki Mihály
Hangmérnök: Schupkégel Sándor
Vágó: Szemerédi Gabriella
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Kertész Andrea
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: TV2

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása