Ők lettek az Apja, fia, unokája című sorozat magyar hangjai (frissítve!)

2016. augusztus 17. - Jasinka Ádám

 A FOX mutatta be idehaza múlt pénteken a John Stamos és Josh Peck főszereplésével készült, sajnos csak egy évadot megélt komédiát, a magyar keresztségben az Apja, fia, unokája címet kapó Grandfathered-öt. A sorozat főszereplője Jimmy, a karizmatikus étterem-tulajdonos, aki megrögzött agglegény és roppant népszerű a nők körében. Kiegyensúlyozott és jól megszokott élete azonban egyik nap a feje tetejére áll, mivel kiderül, hogy van egy felnőtt fia, aki igazi, esetlen kocka, és semmiben sem hasonlít rá. Ha ez pedig nem lett volna elég sokk Jimmy számára, nem csak apa, hanem rögtön nagypapa is lett, mivel fiának, Geraldnak van egy két éves lánya.

apjafiaunokajaszinkron.jpg

 A főszereplőt, azaz Jimmyt alakító John Stamost Görög László szinkronizálja, és bár A családban is hallhatjuk, valamint vélhetően a Sherlock különkiadásban is ő szólaltatja majd meg Watson doktort, nagyon örülök, hogy újra sorozatszinkronokon dolgozik, és hogy komédiában kapott főszerepet, mert őszintén hiányzott már a hangja. A Jimmy fiát játszó Josh Peck a fiatalabbak számára ismerős lehet a Drake és Josh című tinisorozatból, és jó hír lehet a számukra, hogy a színészt most is Baráth István szólaltatja meg magyarul.

 Az ismert sorozatosok sorát még folytathatjuk, hiszen az a Paget Brewster is szerepel a szériában, aki nagyon sok évadot lehúzott a Gyilkos elmékben, így neki is van egy kvázi "bejáratott" hangja. Nála azonban lesz változás, és nem F. Nagy Erikával, hanem Kisfalvi Krisztinával hallhatjuk majd a színésznőt, az ajánló alapján azonban nem lehet szerintem okunk a panaszra egyik hangpárost illetően sem. A magyar hangok és a stáb FRISSÍTETT névsorát a TOVÁBB-ra kattintva tudjátok elolvasni.

Apja, fia, unokája (Grandfathered)

John Stamos (Jimmy) - Görög László
Josh Peck (Gerald) - Baráth István
Paget Brewster (Sara) - Kisfalvi Krisztina
Christina Milian (Vanessa) - Vadász Bea
Ravi Patel (Ravi) - Crespo Rodrigo
Kelly Jenrette (Annelise) - Zakariás Éva
Layla & Emelia Golfieri (Edie) - Pál Zsófia
A.J. Rivera (Victor) - Jakab Márk
Abby Walker (Cindy) - Hábermann Lívia
Regina Hall (Catherine) - Pikali Gerda
Michael Trucco (Craig) - Varga Rókus
Andrew Daly (Bruce) - Háda János
Brandon J. Sornberger (CJ) - Bor László
Abraham Lim (Ian) - Formán Bálint
Lyndsy Fonseca (Frankie) - Gáspár Kata
Noureen DeWulf (Priya) - Bogdányi Titanilla
Silvia Curiel (Abuela) - Gruber Zita
Jamie Denbo (Aida) - Hámori Eszter

főcím: Bozai József

magyar szöveg: Liszkay Szilvia
hangmérnök: Simkó Ferenc
vágó: Kajdácsi Brigitta
gyártásvezető: Fehér József
szinkronrendező: Marton Bernadett

Köszönet a Mafilm Audio-nak a részletes stábnévsorért!

Forrás: FOX, Mafilm Audio
A kép forrása: mytakeontv.com

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása